PIPO PIP-KAYONI

(wordt  HCM, PKD, PL en HD getest)

Geboortedatum: 24-04-2014
Naam: Pipo Pip-Kayoni of Ivy's Children (Kayoni)
Vader: Honeysuckle's Opal Spring (Levi)
Moeder: Namast Karma AnJana of Ivy's Children (Karma)

COI compleet: 5,05%

Foundation Top: 46,8%

Clones: 16,2%

Kayoni werd als laatste geboren...bij het zien van haar snuitje moest ik erg lachen...wat een guitig koppie had ze ...toen al;-) Vanaf dat moment was ik al verliefd op haar... Ik wilde een meisje houden uit dit nestje en eigenlijk wist ik gelijk al wie er moest blijven... Maar ik maakte maar geen definitieve keuze. Kayoni zal gedacht hebben...ik zal het je duidelijk maken...ik hoor bij jou!! Ze heeft een aantal hele bijzondere dingen gedaan waardoor het voor mij het nog duidelijker werd. Dit meisje hoort bij mij...daar is geen twijfel over mogelijk!!

 

TEST

DATUM

UITSLAG

     

HCM

2015

 
PKD 2015  
PL 2015  
HD 2015  
FIV/FeLV 2015  
MyBPC3   N/N
SMA   normaal
PKdef   normaal
Bloedgroep  

N/b

(Voor meer foto's...., scroll naar beneden)

13 weken alweer... mijn schatje.....Dankbaar ben ik dat je in mijn leven gekomen bent!! Het is al duidelijk dat dat absoluut niet voor niets is... Je hebt me nu al zoveel laten zien en voelen... INFINITY... 

 

12 weken alweer...mijn lieve meisjes...

 

11 weken...Pip Kiddy heeft een nieuwe naam gekregen...zij blijft bij ons...al vanaf de geboorte was ik op slag verliefd en voelde ik een bekende spirit... Daarbij komt ook nog dat ze een paar hele bijzondere dingetjes gedaan heeft waardoor het voor mij meer dan 100% zeker is dat zij bij ons hoort. Haar roepnaam wordt Pip Kayoni...en inmiddels zeg ik er achteraan met een hele hoge stem...my little pony ... Heb ik eindelijk mijn paardje ;-)

 

Met 10 weken geen foto's ivm het overlijden van Nikky :-(

Mijn lieve, zachte meisje... 9 weken.

 

Van wie zou ze dat "snorretje" toch gerfd hebben??? .... van Oma Indy Pindy Pipo ??? ;-)

 

Pip 8 weken...toch wel heeeeeeeeel erg verliefd op haar hoor... vooralsnog heeft ze zichzelf de aapjes-technieken van haar moeder nog niet eigen gemaakt ;-)

 

Pippi 7 weken alweer.

 

Pip Kiddy....6 weken...tijdens onze kus-sessie...kreeg ik zomaar een koppie in mijn gezicht...ze drukte haar neus in mijn wang..ohooo smeltmomentje... :-D

 

Pip Kiddy ..5 weken...

 

Mijn knuffelkontje...4 weekjes alweer...

 

Mijn deugnietje 3 weekjes

 

Mijn wijsneusje 2 weekjes jong.

Snorretje van oma Indy Pindy Pipo gerfd ;-)

 

Pootje ;-)