Klik op de foto om op hun eigen pagina te komen:-)

 

FIN* FAYOLA CLOUDBERRY (GIOIA)

FIN* FAYOLA HAVANNA AYARA (AYARA)

     
 

IBIBIO IGAIA OF IVY'S CHILDREN (BIBI)

Met veel pijn in mijn hart heb ik op 2 maart 2013 afscheid moeten nemen van mijn allerliefste Biebsiemeisje. Ze is overleden aan complicaties van een sterilisatie...

 

  

 

SOUTHMOOR'S DRAGON PEARL ( Indy Pindy Pipo )

 

CH. A¤SHA AYLA AWDOTJA VAN THOR (A¤SHA)

AIKYRA A¤SHA OF IVY'S CHILDREN (KYRA)

KASHMIR OCEAN DE HERLAER (KASHMIR)

NIKKY & ROAN

   

Met veel pijn in mijn hart heb ik op 17 februari 2012 afscheid moeten nemen van Roan...En op 6 juli 2014 van Nikky...Mijn verdriet is enorm groot!

 
       
     

 

 
 

HONEYSUCKLE'S OPAL SPRING (LEVI)

  

COONITY SAPPHIRE ( SAPPHY )

 
       
 

Levi en Sapphy wonen samen bij hele goede vrienden van mij, samen met zonen van Sapphy en andere nakomelingen van huize of Ivy's Children. Ze zijn super gelukkig!!

 

 

 

 

    

DAGDRIVARN MADAME NA¤A MELANG╔ (TRIPLE) & JAIMY JOLINEOF IVY'S CHILDREN (Joline)

Triple en haar dochter Joline wonen bij Anne, Triple en Joline waren uitzetpoezen.

 

 

Helaas moet je als fokker soms hele zware keuzes maken....Soms gebeurd het dat 1 van je lieverds absoluut niet op zijn of haar plek is in een grote groep, ze zijn erg ongelukkig! Dit doet erg veel pijn om te zien en dan mag je als fokker niet ego´stisch zijn!!!....hoeveel pijn het je ook doet, om je lieverds ergens anders te laten wonen...Je moet dan voor het welzijn voor je lieverd kiezen en helaas heb ik hier ook al mee te maken gehad!

Omdat ik erg veel van al mijn katten hou en blijf houden, ook al wonen ze niet meer bij mij, vind ik dat ze het recht hebben om ook nog steeds om mijn site vermeld te worden:-)

DK* STRUVES TWINKLE (TWINKLE)

In 2011 is Twinkle gesteriliseerd.  Achteraf maar goed ook want haar baarmoeder van mijn lieve meisje was absoluut niet meer in goede conditie. Twinkle had het al moeilijk in mijn groep en ik dacht, als ze gesteriliseerd is, zal het vast beter gaan. Helaas was dat niet het geval. Mijn lieve meisje was het liefst alleen met Gioia op de slaapkamer. Uiteindelijk heb ik besloten dat het voor mijn Twinky meisje beter zou zijn ergens te wonen. Maar wat heeft me dit ontzettend veel pijn gedaan!!!...Tranen met tuiten maar zoals ik in de aankondiging al vertelde...je mag niet ego´stisch zijn als het ten koste van het geluk/welzijn van je lieverd gaat...Twinkle woont nu bij hele lieve vrienden van mij waar ze alle aandacht krijgt...Ze heeft ook een grote vriend, een hond met de naam Beau! Ze heeft de tijd van haar leven, ze heeft de grootste lol:-)) Ze woont op steenworp afstand...dus ik kan haar nog vaak bezoeken:-)

GR.INT.CH MOONSHINEVALLEY FINAL COUNTDOWN (DIESEL)

INT.CH. BLACK WIDOW VOM DAHLBOCKUMSHOF (WOLFY)

Helaas is Wolfy op 15-12-2011 plotseling overleden, ons verdriet is enorm groot:-(( 

Met veel pijn in mijn hart heb ik de moeilijke keuze moeten maken om Diesel en Wolfy te herplaatsen:-(  Aangezien Diesel HCM heeft was het voor mij natuurlijk extra belangrijk dat ze ergens kwamen te wonen waar men bekend is met HCM. Vrienden, tevens kittenkopers van mij kwamen hiervoor in aanmerking, zij hebben in het verleden enkele keren te maken gehad met HCM en weten precies hoe en wat! Diesel en Wolfy wonen samen met 4 kittens van mij, sterker nog... 3 van deze kittens zijn zonen van Wolfy en 1 is een kleinzoon van Wolfy. Het gaat ontzettend goed met ze!!:-))) Ze zijn op en top gelukkig:-)))) Je kan foto's zien van allemaal op de pagina van Diesel of Wolfy.